Uniforce

o2Factoring: Vooruit met dat geld

Offerte aanvragen
Facturen binnen 24 uur betaald

Ben je zelfstandig professional of startend ondernemer? Bekijk dan of de ondernemersvorm van Uniforce, de DUBV, bij jou past.

Uniforce Professionals werken voor wie ze willen, wanneer ze willen. Zij doen dat vanuit de DUBV (Declarabele Uren BV), een uniek concept van Uniforce dat als sinds 2000 bestaat.

Uniforce Professionals kunnen vanuit hun DUBV alle opdrachten accepteren en uitvoeren, zonder dat de arbeidsrelatie met de opdrachtgever gezien wordt als een arbeidsovereenkomst. Bovendien ben je ook nog eens sociaal verzekerd. Zo profiteer je van meer vrijheid en zekerheid als ondernemer.

Succesvol blijven samenwerken met opdrachtgever en intermediair

Als Uniforce Professional kun elke opdracht aannemen die je wilt. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, slechts één opdrachtgever in een jaar of opdrachten waarbij er een gezagsverhouding is met de opdrachtgever, het is allemaal geen probleem.

DUBV

Het Uniforce-concept de DUBV zorgt ervoor dat professionals echt kunnen ondernemen, zonder risico op een verkapt dienstverband (arbeidsovereenkomst) en schijnzelfstandigheid.

Hoe dat precies zit? Een arbeidsovereenkomst (BW 7:610) ontstaat van rechtswege uit drie elementen: werkgeversgezag, persoonlijke arbeid en loon. Er moet minstens een van deze elementen ontbreken in een opdracht, wil je door de Belastingdienst als zelfstandige gezien worden. Het Uniforce-concept zorgt er juist voor dat alle drie de elementen binnen de DUBV ontstaan. Je werkt als Uniforce Professional dus vanuit een loondienstverband met die DUBV. Je wordt vanuit de DUBV gedetacheerd naar de opdrachtgever.

Sociale zekerheid

Door het Uniforce-concept is er een arbeidsovereenkomst tussen jou en de DUBV. Dat betekent dat je ook een werknemer bent van de DUBV en dus verzekerd via het sociale stelsel (incl. WIA en WW). Wanneer je langdurig zonder opdracht komt te zitten of (langdurig) ziek bent, dan kun je terugvallen op sociale zekerheid.

Extra voordeel als Uniforce Professional

Uniforce is een samenwerking aangegaan met o2Factoring, waardoor aangesloten Uniforce Professionals tegen een zeer voordelig tarief gebruik kunnen maken van factoring. Het belang van de professional en hun behoefte aan flexibiliteit, zekerheid en eenvoud staan hierbij voorop. Je kunt zelf kiezen of en wanneer je gebruik wilt maken van deze extra service. Via de klantenportal Mijn.Uniforce kan je als Uniforce Professional rechtstreeks een factuur indienen bij O2Factoring.

Wil je meer weten? Bekijk hier de voordelen over de DUBV van Uniforce.

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen