4.5/5 uit 64 reviews

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Bekijk ze in onze FAQ of neem contact met ons op

Hoe snel betalen jullie mijn factuur?

Wij betalen je factuur binnen 24 uur na goedkeuring uit. In 70% van de gevallen betalen wij facturen zelfs binnen 2 uur uit! Op werkdagen betalen wij om meerdere keren per dag uit tot 15.00.

Spoedboeking:

Wil je na 15.00 een factuur uitbetaald krijgen dan kan dit via een spoedbetaling (dit kost 39,- euro excl. btw) welke om 16:30 wordt uitbetaald.

+ Vertel mij meer
Wat kost factoring bij o2Factoring?

De kosten van factoring worden bepaald door een aantal uiteenlopende factoren waardoor iedere situatie uniek is. Over het algemeen verschilt het percentage dat je moet afstaan tussen de 1,5 tot 4%. Neem een kijkje op onze kosten pagina voor een gedetailleerd overzicht van de factoren die je prijs beïnvloeden.

Kostenindicatie voor jouw onderneming:

Wij maken een persoonlijke offerte voor je. Voor een indicatie van de kosten gespecificeerd op jouw onderneming kun je hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

+ Vertel mij meer
Hoe vraag ik factoring aan?

First things first, vraag een offerte aan via ons offerteformulier!

Na het introductiegesprek met je persoonlijke accountmanager ontvang je onze offerte. Hierna hebben we wat documenten van je nodig om alles in orde te maken. Bijvoorbeeld een kopie van je ID, een bankpas en één van de overeenkomsten met je debiteuren. Afhankelijk van de situatie kunnen we om meer gegevens vragen.

Deze documenten kan je gemakkelijk indienen via jouw eigen factoringportal.