Wat onze klanten vinden

o2Factoring vooruit met dat geld

Debiteurenfinanciering is een ander woord voor factoring. Door gebruik te maken van factoring worden je facturen binnen 24 uur uitbetaald.

Offerte aanvragen Meer informatie
Facturen binnen 24 uur betaald

Zakelijk maar met een persoonlijke touch

De samenwerking met O2 is razendsnel gegaan, op het moment dat dit voor ons van groot belang was. Er werd geluisterd naar onze behoefte waarop vaardig werd gereageerd, zakelijk maar met een persoonlijke touch waardoor het gevoel van wederzijds vertrouwen werd gecreëerd. Wij waarderen dit enorm.

O2 geeft rust binnen onze organisatie

Ivy Global is een technisch projectenbureau voor studenten. Wij bieden studie gerelateerde bijbanen aan bij onze opdrachtgevers. Wij zijn een jonge onderneming waarbij onze uitgaven o.a. de salarisbetaling aan de studenten en de facturatie van deze gewerkte uren bij onze opdrachtgevers niet evenredig verloopt. Om hier een oplossing voor te vinden zijn we gaan kijken welke partij ons hierbij de beste ondersteuning / financiering kon bieden. Sinds twee jaar zijn we, naar grote tevredenheid, klant bij o2 Factoring. Doordat zij onze facturen binnen 24 uur aankopen en contact opnemen met onze debiteuren mocht een betaling vertraging oplopen is onze cashflow geborgd. Dit geeft rust binnen onze organisatie. Onze focus ligt op groei en dat kan op deze manier ook! Op onze klantpagina is een chat mogelijkheid die we als grote toegevoegde waarde ervaren. Het real-time facturatie overzicht, als het inzicht in lopende acties zijn up to date. We ervaren de afstemming en samenwerking als zeer prettig! We hebben elkaar onlangs persoonlijk gesproken en continueren onze samenwerking graag.

4.8/5

4.9/5

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen