Wachten op de
nieuwste muziek
is niet meer
van deze tijd.
60 dagen op je
geld ook niet.
Offerte aanvragen
o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

Factuur verkopen

Factuur verkopen? Want niemand wacht graag op de uitbetaling van facturen. Een gemiddelde betalingstermijn in Nederland varieert tussen de 30 á 35 dagen. Wij begrijpen dat dit een lange periode is om te overbruggen en daarom betalen wij facturen binnen 24 uur uit.

Onze dienstverlening is eenvoudig, direct en duidelijk. Jij bepaalt of je één factuur, één of meerdere debiteuren of je gehele omzet bij ons neerlegt. De kosten betaal je per factuur, zodat jij ons kan inschakelen wanneer jij het nodig vindt. Wij bieden factoring aan vanaf 1,5% per factuur.

Het debiteurenbeheer van de ingestuurde facturen nemen wij over en ook het faillissementsrisico dekken wij voor je af. Dit zorgt ervoor dat jouw ondernemersrisico beperkt wordt. Zo geven wij je ademruimte om je te focussen op het ondernemen zelf. Wij zien factoring als zuurstof voor MKB & ZZP.

Factuur verkopen doe je bij o2 Factoring. Vooruit met dat geld!

Zo werkt het

Wij betalen facturen gebaseerd op afgeronde prestaties of diensten binnen 24 uur uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteur(en). Verbeter je cashflow en financier je onderneming zonder schuld aan te gaan.

Meer

Dit kost het

De kosten worden berekend door een percentage van het factuurbedrag. Wij bieden factoring aan vanaf 1,5%.

Meer

Probeer ons

Jij bepaalt welke facturen je direct uitbetaald wilt hebben. Doordat onze contracten direct op te zeggen zijn is het mogelijk om onze dienstverlening éénmalig uit te proberen.

Probeer het eens met één factuur

Ontdek hoe o2 Factoring werkt

Wij sturen je een e-mail met extra informatie over onze dienstverlening.


Professionals die jou niet laten wachten