Factuur verkopen

o2Factoring: Vooruit met dat geld

Offerte aanvragen
factoring zzp voor een offerte aanvraag

Openstaande factuur verkopen

Zit je erover na te denken om je openstaande factuur te verkopen? Dat is begrijpelijk, want niemand wacht graag op de uitbetaling van zijn of haar facturen. Een gemiddelde betalingstermijn in Nederland varieert tussen de 30 á 35 dagen. Wij begrijpen dat dit een lange periode is om te overbruggen. En daarom betalen we bij o2Factoring facturen binnen 24 uur uit.

Onze dienstverlening is eenvoudig, direct en duidelijk. Jij bepaalt of je één factuur, één of meerdere debiteuren en/of je gehele omzet bij ons neerlegt. De kosten betaal je per openstaande factuur, zodat jij ons kan inschakelen wanneer jij het nodig vindt.

Het debiteurenbeheer van de ingestuurde facturen nemen wij van je over. Daarnaast dekken wij ook het faillissementsrisico voor je af. Dit zorgt ervoor dat jouw ondernemersrisico beperkt wordt. Wij vinden het belangrijk om je ademruimte te geven, zodat je je kunt focussen op het ondernemen zelf. Onze slogan is niet voor niks, o2Factoring: zuurstof voor MKB & ZZP.

Je openstaande factuur verkopen met factoring doe je bij o2Factoring. Vooruit met dat geld!

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen

1. Wij betalen direct je facturen.
2. Uitbesteding debiteurenbeheer.
3. Geen faillissementsrisico meer.
4. Geen minimale omzeteisen.
5. Mogelijk vanaf één factuur!
Meer informatie
factoring zzp

Zo werkt het

Wij betalen facturen gebaseerd op afgeronde prestaties of diensten binnen 24 uur uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteur(en). Verbeter je cashflow en financier je onderneming zonder schuld aan te gaan.

Meer
factoring voor zzp

Dit kost het

De kosten worden berekend door een percentage van het factuurbedrag.

Meer
factoring zzp

Probeer ons

Jij bepaalt welke facturen je direct uitbetaald wilt hebben. Doordat onze contracten direct op te zeggen zijn is het mogelijk om onze dienstverlening éénmalig uit te proberen.

Probeer het eens met één factuur

Geschreven door: Julian de Block
Profielfoto van Julian de Block
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen