O2factoring: zuurstof voor het MKB.

Het proces is simpel.

Eén factuur of al uw debiteuren?

Voor ons maakt het niet uit, in beiden gevallen hebben we een gepaste oplossing. Omdat onze contracten altijd per direct opzegbaar zijn, kunt u ook eerst met één factuur proberen of onze dienstverlening bevalt.

 

Hoe werkt factoring

Op het moment dat u gaat factureren, stuurt u uw facturen naar de opdrachtgever(s) in de lay-out en opmaak die u gewend bent, met een cc naar O2 Factoring. O2 Factoring betaalt de ingestuurde facturen binnen 24 uur na goedkeuring van een factuur uit en wacht vervolgens op de afgesproken betalingstermijn van de opdrachtgevers.

Wij verzekeren het faillissementsrisico van de opdrachtgevers en voeren, in overleg, het debiteurenbeheer voor de ingestuurde facturen. Hierdoor bent u niet onnodig veel energie en tijd kwijt met het najagen van facturen die te laat betaalt worden. Dat is pas zorgeloos ondernemen!

In onze online portal heeft u altijd inzicht in de status van de ingestuurde facturen, kunt u nieuwe facturen uploaden en ziet u precies wat voor acties wij hebben ondernomen aan debiteurenbeheer.

Factoring Proces - O2Factoring
1.

Het offerteformulier

Vul het offerte formulier in via onze website. Zo ontvangen we direct de benodige informatie.

We nemen uw aanvraag in behandeling en kijken of wij factoring kunnen aanbieden. Eén van de belangrijkste voorwaarden is een goede kredietwaardigheid van uw opdrachtgever(s).

Factuur - O2Factoring
2.

Persoonlijk contact

Blijkt uit het offerteformulier dat wij u verder kunnen helpen, dan nemen  wij contact met u op. Ook in het geval we niet verder kunnen helpen, laten we dit zo snel mogelijk weten. We bespreken de mogelijkheden en nemen het proces met u  door.  Afhankelijk van de situatie en uw wensen kunnen we een bezoekafspraak plannen of ervoor kiezen om het telefonisch te bespreken.

Factoring - O2Factoring
3.

Verzamelen van documenten

Besluit u om gebruik te maken van onze offerte, dan heten we u van harte welkom! Om uw aanmelding tot klant te voltooien hebben wij nog enkele documenten nodig. Met deze documenten gaan wij aan de slag om het contract op te stellen. Naast uw eigen gegevens hebben we in ieder geval de gegevens van uw klanten nodig zodat we deze kunnen toetsen op kredietwaardigheid.

Betalen - O2Factoring
4.

Welkom bij O2 Factoring!

Zodra wij alle documenten en het contract hebben ontvangen,  kunnen wij starten met het uitbetalen van uw facturen. Heeft u nog vragen over de factuurvereisten of over de inlog-omgeving? Stel ze aan uw contactpersoon.

Betaald krijgen - O2Factoring

Ook zorgeloos ondernemen?
O2Factoring heeft dit jaar al 52492 facturen gefinancierd