Factoring & nieuw personeel

o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

Een korte introductie

Een sterk groeiend ICT bedrijf, gevestigd in Rotterdam, richt zich op MKB en non-profitorganisaties. Het bedrijf biedt ondersteuning op het gebied van ICT vraagstukken en onderscheidt zich door de extra aandacht die zij verzorgen na het leveren van een dienst. Excellent beheer, onderhoud en het up-to-date houden van de geleverde systemen staan hoog in het vaandel.

Nieuw personeel

Het ICT bedrijf heeft net de stap gemaakt om te verhuizen naar een groter en professioneler kantoor in een centraal gelegen gebied binnen Rotterdam. Deze stap was nodig vanwege extra personeel.  Uiteraard brengt het inhuren van nieuw personeel extra kosten met zich mee. Zeker als dat personeel wordt ingezet op opdrachten voor opdrachtgevers met lange betalingstermijnen. De salaris- of inhuurkosten moeten in dit geval worden voorgefinancierd uit eigen zak, maar nu de huurkosten hoger zijn geworden vormt dit een probleem.

Financiering van nieuw personeel

Met factoring biedt o2Factoring een oplossing voor de financiering van nieuw personeel. Op deze manier beschikt het ICT bedrijf direct over de benodigde liquiditeit om de loon- of inhuurkosten te kunnen financieren. Daarnaast zorgt factoring ervoor dat de behaalde winstmarges direct vrijkomen. Het ICT bedrijf kan nu verblijven in het gewenste pand en hebben door factoring het (tijdelijke) cashflow-probleem opgelost.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen