Groeiende onderneming

o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

Als eigenaar van een groeiende zaak, kun je tegen grote uitgaven aanlopen. Investeringen in productiemiddelen of personeel horen bij de groeifase. Een lening bij een bank is in veel gevallen geen optie. Toch zal het geld ergens vandaan moeten komen. Factoring is in dit soort situaties een ideale optie. Door facturen te laten voorfinancieren beschik jij eerder over liquide middelen en ben je niet langer afhankelijk van de betaaltermijn van opdrachtgevers. Doordat jouw cashflow naar voren wordt gehaald, krijg jij meer ruimte om te investeren en te groeien.

Hoe werkt factoring precies?

Factoring is een dienstverlening waarbij jij, als ondernemer, jouw factuur kunt verkopen aan een factormaatschappij zoals o2Factoring. Wij betalen jouw facturen direct uit en nemen hiermee de betalingstermijn over. o2Factoring vraagt een klein percentage van het factuurbedrag als prijs voor de dienstverlening.

Waarom is factoring geschikt voor een groeiende onderneming?

Juist voor groeiende ondernemingen is factoring een mooie oplossing. o2factoring beoordeelt de kredietwaardigheid van jouw opdrachtgevers. Zij zijn immers degene die het bedrag gaan betalen. Aangezien een groeiende ondernemer vaak alle middelen wil inzetten om te investeren, biedt factoring hierin een mooie uitkomst.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen