Startende ondernemer

o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Opeens moet je zelf alle administratieve zaken regelen. Eén van deze zaken is je eigen salaris. Waar je vroeger op een vaste dag in de maand salaris kreeg, hangt dit nu af van het betaalmoment van de opdrachtgever. Als je meerdere opdrachtgevers hebt, kan het zijn dat het betaalmoment per opdrachtgever verschilt. De één betaalt na 30 dagen, de ander pas na 60 of soms wel 90 dagen. Zeker als beginnende ondernemer kan dit lastig zijn. Beter is het als je altijd weet op welk moment de betaling binnen komt.

Factoring is de oplossing voor ZZP’ers

Zo kan het voorkomen dat je een periode geen inkomsten binnen ziet komen, omdat jouw geld vast zit in facturen. Dit is vervelend en heeft invloed op de cashflow. Reserves kunnen een alternatief bieden om in dergelijke situaties steun te bieden. Echter, als beginnende ondernemer zijn reserves vaak nog schaars. Factoring kan in deze situatie een oplossing bieden. Jouw facturen binnen 3 werkdagen uitbetaald. Dat is de dienstverlening van O2 Factoring. Wij nemen de betalingstermijn van opdrachtgevers over, waardoor jij direct beschikking hebt over voldoende liquide middelen.

Als startende ondernemer biedt factoring een voordeel, want de kredietwaardigheid van jouw bedrijf wordt niet aangetast. Het geld dat je ontvangt, is immers je eigen verdiende geld. Je gaat dus geen schuld aan. Daarnaast neemt O2 Factoring het debiteurenbeheer over. Dit betekent dat jij meer tijd over hebt voor de essentiële zaken, zoals het binnenhalen van opdrachten.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen