4.5/5 uit 64 reviews
Bedrijfsvisie

Bedrijfsvisie 'Geld is tijd'

24 april 2023

Tijd is geld. De meest bekende uitspraak binnen de ondernemerswereld. Een uitspraak die aanzet tot werkdruk. Past die uitspraak nog wel bij het werkend Nederland van nu? Het is tijd voor een andere kijk op tijd. Het is tijd voor meer werkgeluk. Daarom geloven wij in een andere visie: geld is tijd. Tijd om je hart te volgen en te investeren in jezelf of anderen. Om er meer te zijn voor de mensen die je lief hebt, maar ook voor de wereld om je heen. Tijd voor wat écht belangrijk is. Want tijd kun je niet terugdraaien, maar wel bewust gebruiken.

Tijd voor ondernemers
De ondernemerswereld is een vrije wereld vol mogelijkheden. Eigenaarschap vol eigen ambities. Werkweken waar je de tijd zelf in kan delen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, op jouw eigen tempo. Maar met al die vrijheid komt ook onzekerheid. De economie verandert door de jaren heen en daarmee ook jouw kansen als ondernemer. Facturen die niet tijdig uitbetaald worden of een groeiende debiteurenlijst, elke dag ziet er anders uit, maar in onze ogen blijft één ding altijd hetzelfde: tijd kan je maar één keer besteden.

Bij o2Factoring vinden we dat geen enkele ondernemer te lang zou moeten wachten op zijn geld. Daarom helpen wij ondernemers hiermee door facturen direct uit te betalen, het debiteurenbeheer over te nemen en het faillissementsrisico af te dekken.

Dit biedt jou als ondernemer tijd om te focussen op wat écht belangrijk is. Tijd voor meer werkgeluk. Om je ondernemershart te volgen en je ambities waar te maken. Tijd om te investeren in jezelf en jouw organisatie. Wat je met die tijd doet, bepaal jij. Maar neem je tijd, want dat is het enige waar je nooit genoeg van krijgt.

#TIME2WIN
Vanuit ons ondernemershart voelen wij dat het tijd is om ons hard te maken voor uitdagingen groter dan de onze. Door iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom kiest o2Factoring ervoor om Floris von Bönninghausen te sponsoren in zijn actie om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Op deze manier hopen we tijd te winnen in het onderzoek naar een ziekte die het besef van tijd doet verdwijnen.

Floris gaat de uitdaging aan door het 24-uurs wereldrecord aan te vallen onder de noemer “Time2win”. Want geld is tijd. Tijd voor onderzoek. Tijd voor zijn moeder en andere mensen met dementie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Tijd voor intern geluk
Vanuit o2Factoring staat naast klanttevredenheid ook intern werkgeluk voorop. Vitaliteit is bij ons op kantoor een groot begrip. Aan dit thema wordt dan ook wekelijks extra aandacht besteed. Denk hierbij aan een bedrijfsmasseur, dagelijkse wandelingen of een potje tafeltennis. Daarnaast heeft elke werknemer een persoonlijk budget dat jaarlijks uitgegeven mag worden aan een goed doel naar keuze. Zo kunnen zij tijd schenken aan een stichting waar zij zich hard voor willen maken. Daarnaast maakt o2Factoring een jaarlijks opleidingsbudget vrij. Om tijd te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook staat tijd investeren in elkaar voorop bij o2Factoring. De teamuitjes worden dan ook zeker niet over het hoofd gezien, want wij geloven ‘team work, makes the dream work’.

Heb jij ook behoefte aan meer tijd? Als ervaren factoring-specialist nemen wij jouw geldzorgen graag uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt voor wat écht belangrijk is. En wat dat precies voor jou betekent horen wij graag. Zodat we weten wat tijd voor jou betekent.


Wil jij daarnaast bijdragen aan meer tijd voor onderzoek naar dementie? Doneer en steun Floris in zijn poging om het wereldrecord te verbreken.