Hoe werkt factoring? Het proces is simpel

o2Factoring: vooruit met dat geld

Bij o2Factoring houden we factoring graag simpel en gebruiksvriendelijk. Wil je gebruik maken van onze factoringdiensten? Dat kan heel gemakkelijk door vier stappen te doorlopen.

Offerte aanvragen

Stap 1

Offerte aanvragen

Vul met een paar gegevens  het offerteformulier in. Binnen 1 werkdag nemen wij telefonisch contact met je op om de mogelijkheden en voordelen te bespreken.

Offerte aanvragen

Stap 2

Procedure klant worden

Zodra je akkoord gaat met de offerte hebben we enkele documenten nodig om een contract op te stellen. En nadat je deze hebt ondertekent ben je klant, welkom!

Stap 3

Factuur uploaden

Zodra je klant bent, krijg je toegang tot een eigen factoringportal. Binnen de factoringportal heb je de mogelijkheid om je eigen facturen te uploaden.

Stap 4

De uitbetaling van de factuur

Binnen 24 uur na goedkeuring van de factuur ontvang jij de betaling van de factuur. Wij wachten op de betalingstermijn van je opdrachtgever. Betaalt je opdrachtgever niet binnen de betalingstermijn? Dan voeren wij het debiteurenbeheer voor je uit. Binnen de factoringportal behoud je 24/7 inzicht in de status van jouw facturen.

Je betaald alleen de factorfee

Dit is belangrijk

Wij kunnen je alleen helpen als je aan bedrijven factureert voor afgeronde prestaties/diensten. Oftewel: wil je vooruit factureren en/of richting particulieren? Dan kunnen wij je helaas niet verder helpen.

 

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen