Zuurstof voor het MKB.

O2 Factoring: De factoringspecialist voor callcenters

o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

De factoring oplossing voor callcenters

 

De economie trekt weer aan. Bedrijven kijken naar de toekomst en maken meer budget vrij voor marketing. We zien dat callcenters hiervan profiteren en meegroeien met het stijgende vertrouwen in de toekomst. Deze groei zorgt voor een hogere omzet voor uw bedrijf, maar brengt ook hogere kosten met zich mee.  Gemiddeld genomen zien we dat de kosten van uw branchegenoten voor ruim 2/3 uit loonkosten bestaan. Doordat de grotere opdrachtgevers vaak pas na 45 dagen of later betalen, financiert u de loonkosten uit uw eigen vermogen voor. In tijden van harde groei vormt dit een uitdaging.

Wij bieden u een oplossing! Laat ons uw verkoopfacturen financieren zodat u direct na het versturen van de factuur, het bedrag ontvangt. Financier hiermee u groei zonder een lening bij een bank aan te gaan.

 

Voorbeeld case callcenter:

Callcenter ABC heeft een groot project binnengehaald voor het verkopen van telefoon abonnementen. Voor dit project moet het callcenter 5 nieuwe medewerkers aannemen.  De loonkosten voor deze 5 nieuwe medewerkers bedragen gezamenlijk ongeveer €17.500,- en moeten iedere maand betaald worden. De verkoopfactuur naar het telecombedrijf bedraagt ongeveer €23.000,-. In theorie kunnen de loonkosten ruim betaald worden met de verkoopfactuur. Maar omdat het telecombedrijf pas na 60 dagen de verkoopfactuur betaald, moet callcenter ABC uit eigen zak 2x de loonkosten kunnen betalen, zijnde €35.000,- in totaal. Deze kosten kon de eigenaar van ABC niet uit eigen middelen betalen waardoor de opdracht aan hem voorbij dreigde te gaan.

Doordat ABC een samenwerking met O2Factoring is aangegaan, is de opdracht alsnog aangenomen. O2Factoring betaalt de verkoopfacturen van ABC op de factuurdatum uit. ABC heeft hierdoor voldoende middelen om de loonkosten van de nieuwe medewerkers te betalen en heeft de benodigde zuurstof om verder te groeien.

O2Factoring, zuurstof voor het MKB

O2Factoring biedt u de oplossing. Wij kunnen uw openstaande debiteurenportefeuille overnemen en uw facturen direct uitbetalen. Hierdoor beschikt uw onderneming direct over liquide middelen en hoeft u niet langer te wachten op de betaaltermijnen van opdrachtgevers. Wij bieden een flexibele dienstverlening. Dit betekent dat onze contracten direct opzegbaar zijn en dat u zelf kunt kiezen welke facturen door ons gefinancierd worden. Het is zelfs mogelijk om 1 debiteur of 1 factuur door ons te laten financieren. Hierdoor is factoring op afroep beschikbaar. Wij zien factoring als zuurstof voor het MKB!

Snel en  makkelijk geregeld

Een factoringoplossing hebben wij binnen enkele dagen voor u geregeld. Door onze ervaring in de branche, kunnen wij snel schakelen. Om te onderzoeken of wij u kunnen helpen met factoring hebben wij enkel een openstaande posten lijst van u nodig. Vervolgens reageren wij binnen 2 dagen en laten we weten of en hoe we u verder kunnen helpen.

Kosten

Factoring is maatwerk. Daardoor verschillen de kosten per zaak. De kosten zijn vooral afhankelijk van de factuurbedragen en de betaaltermijnen van de opdrachtgevers. Gemiddeld genomen moet u rekening houden met kosten die variëren tussen de 2,5% en 5% van de omzet die u laat factoren.

 

factoring

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

  Direct betaald

  Binnen 3 werkdagen betaalt O2 Factoring uw verkoopfacturen uit, ongeacht de betalingstermijn van uw debiteuren. Verbeter direct uw cashflow.

  Flexibel

  Kies zelf welke debiteuren u direct laat uitbetalen. Probeer het eens met 1 debiteur, onze contracten zijn altijd opzegbaar.

  Snel geregeld

  We vragen geen ingewikkelde overzichten. Op basis van enkele gegevens beslissen wij binnen een paar dagen of factoring mogelijk is.

  Probeer ons uit met één factuur!

  En krijg binnen 24 uur uitbetaald

   Bedankt voor je aanvraag.

   Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

   Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
   Waarom wil je gebruik maken van factoring?
   Ik wil zorgeloos ondernemen