Stimuleer bedrijfsgroei door Factoring

o2Factoring: Vooruit met dat geld

Bedrijfsgroei realiseer je samen met o2 Factoring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ervaar waarom klanten ons met een 9 beoordelen.

Offerte aanvragen
Facturen binnen 24 uur betaald

Als ondernemer wil je je bedrijf laten groeien. Om bedrijfsgroei te realiseren zal je investeringen moeten maken en hier is geld voor nodig. Hoe financier jij jouw bedrijfsgroei?

Je bedrijf groeit. Je bent druk met nieuwe opdrachten, maar om je bedrijf net naar dat niveau hoger te tillen heb je nieuwe apparatuur nodig. Het geld ligt niet voor het oprapen. Je hebt immers een groeiend bedrijf en de kosten moeten ook gedekt worden. Hoe kan ik extra cashflow verkrijgen vraag je jezelf af. Een banklening is een voor de hand liggend antwoord, maar je bent je ervan bewust dat leningen tegenwoordig lastiger te verkrijgen zijn, daarbij is er eigenlijk ook een beetje haast bij gebonden. Die grote opdracht begint namelijk al over twee weken..

Je bedrijf laten groeien door factoring

O2 Factoring betaald facturen, ongeacht de betalingstermijn van je klant, binnen 24 uur uit. Hierdoor kan jouw cashflow doorstromen en beschik je direct over geld om je nieuwe investering te kunnen doen. Als voorwaarde dienen je opdrachtgevers kredietwaardig te zijn. Dit laat o2 Factoring controleren door een externe kredietverzekeraar. Niet alleen betaald o2 Factoring jouw facturen direct uit. Ook wordt het debiteurenbeheer overgenomen en je faillissementsrisico verzekerd. Dat klinkt goed toch!

Het werkt simpel

Zodra je klant bent geworden krijg je toegang tot je een eigen factoringportal. Hier upload je eenvoudig een factuur. De factuur wordt in behandeling genomen en binnen 24 uur heb je het geld op je rekening. O2 Factoring wacht de betalingstermijn die jij met jouw klant hebt afgesproken af. Mocht je klant niet op tijd betalen dan voert o2 Factoring het debiteurenbeheer. Dit zorgt ervoor dat jij tijd over houdt om je te focussen op je bedrijfsgroei.

O2 Factoring

Samenwerken met o2 Factoring betekent dat je een vaste accountmanager hebt. Onze accountmanagers denken met je mee en fungeren graag als sparringspartner voor jouw financiële uitdagingen. Wist je trouwens dat je door gebruik te maken van o2 Factoring geen schuld aangaat? Je ontvangt je eigen geld, alleen wat eerder dan verwacht. Dit in tegenstelling tot een lening wat een negatieve invloed heeft op jouw balans.

Bedrijfsgroei realiseer je samen met o2 Factoring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ervaar waarom klanten ons met een 9 beoordelen.

 

 

 

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen