o2 Factoring: vooruit met dat geld

Over ons

o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

“Niemand vindt het leuk om op de betaaltermijn te wachten, daarom betalen wij facturen direct uit.”

O2 Factoring is in 2012 opgericht in Rotterdam. Dagelijks geven wij een antwoord op de vraag ‘’kan ik mijn factuur niet sneller uitbetaald krijgen?’’. Daarom betalen wij facturen binnen 24 uur uit. Wij nemen daarnaast het debiteurenbeheer en faillissementsrisico over, zodat jij zorgeloos kan ondernemen.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Binnen o2 Factoring hanteren wij korte lijnen en kan je voor al je vragen bij je contactpersoon terecht. Onze klanten hebben het persoonlijk contact met o2 Factoring met een 9 beoordeeld en hier zijn wij trots op!

Het team van o2 Factoring

Wouk Witte - O2Factoring
Louise Rook - O2Factoring
Igor Meijs - O2Factoring
Dominique van Maanen - O2Factoring
Barbara van der Heijden - O2Factoring
Pieter Rom Colthoff - O2Factoring
Wendy Kersten - O2Factoring
- O2Factoring
Werner de Nies - O2Factoring
Estelle Coolen - O2Factoring

Wouk Witte

Wouk Witte, aangenaam! Als één van de oprichters van o2 Factoring heb ik ervaring aan beiden kanten van de tafel. Ik denk graag met ondernemers mee hoe factoring een oplossing kan bieden voor hun bedrijf. Dagelijks hou ik mij dan ook bezig met de commerciële kant van de onderneming.

Neem contact op

Louise Rook

Enthousiast, betrouwbaar en een echte aanpakker dat is waar ik voor sta! Ik ben Louise Rook, 24 jaar en woonachtig in Delft. Na mijn opleiding Bedrijfseconomie en een mooie wereldreis ben ik in 2015 begonnen bij o2Factoring als Assistent Controller. Ik ben verantwoordelijk voor zowel de maandelijkse en jaarlijkse financiële rapportages, verschillende audits, risicobeheersing en incasso/debiteurenbeheer. Naast deze werkzaamheden vind ik het leuk om onze klanten en prospects te helpen en te informeren over de mogelijkheden van factoring. Wellicht kan ik u ook ergens mee helpen, neem dan gerust contact met mij op.

Neem contact op

Igor Meijs

Mijn naam is Igor Meijs. Ik ben één van de oprichters van O2 Factoring en hou me met veel verschillende zaken bezig. Met onze klanten sparren over hoe wij voor ze de best mogelijke factoringconstructie kunnen optuigen, blijft het mooiste wat er is. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.

Neem contact op

Dominique van Maanen

Ik ben Dominique, 26 jaar en woonachtig in het mooie Haarlem. In 2014 ben ik begonnen als afstudeerder bij o2Factoring, waarna ik de stap heb gemaakt naar het debiteurenbeheer om vervolgens door te stromen naar mijn huidige functie binnen de Marketing. Tijdens mijn studie Commerciële Economie is het vak marketing altijd favoriet geweest. Ik wist toen ook dat dit de branche is waar ik in wil doorgroeien. Binnen o2 Factoring hou ik me dan ook bezig met hetgeen wat ik het liefste doe en dat maakt de afstand tussen Haarlem en Rotterdam ineens een stuk korter kan ik je vertellen! Dagelijks ben ik bezig met alle activiteiten rondom de marketing, zowel online als offline. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochtertje, vrienden en familie.

Neem contact op

Barbara van der Heijden

Hallo! Ik ben Barbara, 33 jaar en woonachtig in Hoogvliet. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als medewerker incasso/debiteurenbeheer, ben ik in januari 2016 het team komen versterken als commercieel medewerker binnendienst. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verwerken van de aangevraagde offertes. Ook sta ik met veel plezier en enthousiasme klanten en prospects, telefonisch en per e-mail, te woord. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, lees ik een goed boek en geniet ik van het maken van lange wandelingen met onze 2 honden.

Neem contact op

Pieter Rom Colthoff

Mijn naam is Pieter Rom Colthoff 33 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik ben verantwoordelijk voor IT en Finance. Mijn belangrijkste doelstelling is het door ontwikkelen van o2Factoring om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken. Naast deze werkzaamheden zet ik mij graag commercieel in voor de organisatie, het fungeren als sparringpartner op financieringsgebied geeft veel drive en energie. In mijn vrijetijd ben ik actief als coach in de roeisport en sport ik zelf graag.

Neem contact op

Wendy Kersten

Ik ben Wendy Kersten, 41 jaar en woonachtig in het mooie zuiden. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in factoring en sales ben ik in juni 2016 het team van O2 factoring komen versterken. Mijn drijfveer is om mkb'ers zo goed mogelijk te helpen hun liquiditeitsbehoefte in te vullen. Klantgerichtheid, accuratesse en daadkracht is waarop u kunt rekenen. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden tussen de paarden. Verder hou ik van lekker eten, shoppen en reizen.
Als u benieuwd bent wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Neem contact op

Matthijs van der vlist

Mijn naam is Matthijs van der Vlist en woonachtig in Den haag. Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik begonnen als Sales Trainee bij een grootbank en 8 jaar actief geweest in verschillende functies binnen het MKB.
Per 1 april ben ik gestart bij O2Factoring als Senior Accountmanager en verantwoordelijk voor de sales. Ik vind het leuk om met ondernemers te sparren over financiële vraagstukken en ze verder te helpen met ondernemen. Bij mij is het glas altijd half vol in plaats van half leeg. In mijn vrije tijd ben ik veel op het water te vinden met kitesurfen of zit ik op de racefiets. Daarnaast hou ik van lekker eten en reizen.
Benieuwd wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen, neem gerust contact met mij op!

Neem contact op

Werner de Nies

Ik ben Werner de Nies en 25 jaar oud. Ik werk sinds maart 2017 bij O2 Factoring. Binnen O2 Factoring houd ik me bezig met de commerciële kant van het bedrijf. Ik vind het een uitdaging om met iedere klant mee te denken en een passende factoringoplossing aan te bieden. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en geniet ik van een goede serie. Ook fitness ik graag in de sportschool.

Neem contact op

Estelle Coolen

Ik ben Estelle, 25 jaar, oorspronkelijk uit Maastricht maar momenteel woonachtig in Den Haag. Na mijn studie International Business, specialisatie Finance, op het HBO ben ik in augustus 2016 ik het team van O2 Factoring komen versterken als administratief medewerkster. Ik ben vooral verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, het verwerken van betalingen en andere dagelijkse administratieve taken. Door mijn studie beheers ik verschillende talen; Nederlands, Engels, Duits en Frans en heb ik de feeling snel een vreemde taal onder de knie te krijgen. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en houd ik erg van koken en bakken.

Neem contact op

Ontdek hoe o2 Factoring werkt

Wij mailen je in een paar stappen waarom wij deze week al
11741 facturen in behandeling hebben genomen