Over ons

o2Factoring: vooruit met dat geld

O2Factoring is in 2012 opgericht in Rotterdam. Met onze dienstverlening willen we zowel MKB-bedrijven als zelfstandigen ondersteunen. Onze slogan is niet voor niks ‘o2Factoring: zuurstof voor het MKB’.

Wij betalen facturen binnen 24 uur uit en nemen daarnaast ook het debiteurenbeheer en faillissementsrisico over. Onze missie is dat geen enkele ondernemer in Nederland lang op zijn of haar geld moet wachten.

We hechten veel waarde aan klantcontact en willen onze klanten voorzien van een kwalitatief hoge service. Met als resultaat dat we vele positieve reviews mogen ontvangen van onze klanten. Waarbij we gemiddeld met een 9 worden beoordeeld!

Zelf een review achter laten? Dit kan gemakkelijk via deze link.

Lees hier onze klantreviews
Facturen binnen 24 uur betaald

Wij zijn o2Factoring

Een sportieve mindset

Dagelijks gaan we ijverig aan de slag met een team van 20 ambitieuze en jonge mensen. Naast het harde werken slaan we een potje tafeltennis na de lunch niet over. Onze werkwijze sluit dan ook naadloos aan op onze competitieve en sportieve mindset. Dat sporten in ons DNA zit zie je ook zeker terug op de werkvloer. In ons kantoor vind je namelijk een heuse gym!

Bovendien zijn er ook activiteiten waar we als onderneming aan deelnemen. Saamhorigheid en teambuilding vinden we erg waardevol. Zo lopen we elk jaar de Rotterdamse Marathon met een bedrijfsteam en zijn wij regelmatig op de fiets te vinden bij verschillende wielrenevenementen.

 

Gezelligheid

Naast alle sportieve activiteiten hebben wij op vrijdag standaard een plekje gereserveerd voor een onze ‘vrijmibo’. Dit geeft ons de gelegenheid om gezellig met elkaar de week af te sluiten. Daarnaast gaan we er regelmatig met zijn allen op uit. Een greep uit onze uitjeskalender: wintersport, karten, tuktuk rijden door Rotterdam en een kookworkshop. Hieronder vind je wat gezellige foto’s terug voor een sfeerimpressie tijdens onze uitjes.

Wij zijn o2Factoring
Danaë in verhadering

Professionals die jou niet laten wachten.

Bij o2Factoring hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Binnen ons bedrijf hanteren wij korte lijnen en kun je voor al je vragen bij je accountmanager terecht. Onze klanten hebben het persoonlijk contact met o2Factoring met een 9 beoordeeld en hier zijn wij erg trots op!

Direct samenwerken
Eigenaar
Pieter Rom
Colthoff

Mijn naam is Pieter Rom Colthoff, ik ben verantwoordelijk voor IT en Finance. Centraal staat het doorontwikkelen van het platform waarop we werken. Om het zo makkelijker en overzichtelijker voor je te maken. Naast deze werkzaamheden zet ik mij graag commercieel in voor de organisatie. Het fungeren als sparringpartner op financieringsgebied geeft veel drive en energie. In mijn vrije tijd sport ik graag.

Eigenaar
Igor
Meijs

Mijn naam is Igor Meijs. Ik ben één van de oprichters van o2Factoring en houd me met veel verschillende zaken bezig. Met onze klanten sparren over hoe wij de best mogelijke factoringconstructie kunnen optuigen, blijft het mooiste wat er is. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Operationeel manager
Louise
Rook

Enthousiast, betrouwbaar en een echte aanpakker. Dat is waar ik voor sta! Ik ben Louise Rook en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele processen binnen O2factoring. Naast deze werkzaamheden vind ik het leuk om onze klanten en prospects te helpen en informeren over de mogelijkheden van factoring. Wellicht kan ik je ook ergens mee helpen? Neem gerust contact met mij op.

Sales manager
Sandra
Jongenburger

Mijn naam is Sandra Jongenburger en ik ben sales manager bij o2Factoring.

Accountmanager
Bart
van der Plas

Mijn naam is Bart van der Plas en werkzaam als accountmanager bij o2Factoring sinds december 2018. Ik krijg er energie van om mensen te helpen, hierdoor ben ik altijd op zoek naar de juiste oplossing voor een ondernemer. Mijn hobby is voetbal, zowel om het zelf te spelen als om er naar te kijken.

Accountmanager
Rami
Ajjan

Ik ben Rami Ajjan en ik ben accountmanager bij o2Factoring.

Customer care
Myrte
Datema

Hallo! Mijn naam is Myrte en ik ben sinds 2020 werkzaam bij o2Factoring! Mijn passie is om mensen te helpen en te streven naar verbetering binnen het bedrijf. Samen met mijn customer care team staan we dagelijks voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat jouw facturatie zo snel en soepel mogelijk verloopt. Heb je vragen of ideeën om onze dienstverlening nog beter te maken?

Bel mij gerust op 010-2262185!

Customer care
Jasper
van der Meulen

Hallo, mijn naam is Jasper. Sinds begin dit jaar werk ik op de afdeling customer care bij o2Factoring. Om ook tijd te hebben voor mijn studie ben ik gemiddeld twee dagen per week aanwezig op de werkvloer. Werkzaam zijn op de customer care afdeling betekend dat ik zowel help bij de administratie als bij het contact met onze klanten.

Ben jij geïnteresseerd in factoring of wil je er meer over weten? Je kan met ons bellen of een mail sturen. Op werkdagen staan wij tussen half 9 en half 6 voor je klaar!

Customer care
Danaë
van Melsem

Ik ben Danaë van Melsem en ik ben werkzaam op de afdeling customer care bij o2Factoring.

Customer care
Iddo
Rootliep

Ik ben Iddo Rootliep en ik ben werkzaam op de afdeling customer care bij o2Factoring.

Customer care
Linde
van Opstal

Ik ben Linde van Opstal en ik ben werkzaam op de afdeling customer care bij o2Factoring.

Financiële administratie
Chantal
Tak

Mijn naam is Chantal Tak. Ik woon in Dordrecht samen met mijn man en twee kinderen. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij o2Factoring. Samen met mijn collega’s van de financiële administratie zorg ik ervoor dat alle administratieve processen vlot en soepel verlopen. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld het gebruik van de online portal of het indienen van je factuur? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

Financiele administratie & office management
Dionne
Slootweg

Ik ben Dionne Slootweg en ik ben werkzaam bij o2Factoring op de financiële administratie en ben verantwoordelijk voor het office management.

Financial Controller
Daan
Struijk

Hoi, ik ben Daan Struijk uit Gouda. Ik ben actief op de finance afdeling van o2Factoring. ’s Ochtends vroeg zit ik klaar om de binnenkomende betalingen van jullie opdrachtgevers te verwerken, ’s avonds trap ik graag een balletje bij SV DONK.

Risk manager
Pim
Vlieger

Ik ben Pim Vlieger, Risk manager bij o2Factoring. Ik houd mij bezig met alle risico’s die onze potentiële klanten en opdrachtgevers met zich meebrengen. De samenwerking met de accountmanagers is hierbij onmisbaar. Ook zorg ik voor de verwerking van alle ingediende facturen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden of achter de piano!

Marketing
Dominique
van den Berg-van Maanen

Hoi, ik ben Dominique. Al 6 jaar werk ik met veel plezier op de marketing & communicatie afdeling van o2Factoring. Het werk binnen de marketing is divers en dat is precies waar ik van hou! De ene dag in de studio voor de opnames van een radiospot en de andere dag op kantoor content ontwikkelen. Buiten werk besteed ik mijn tijd graag aan mijn gezin, familie en vrienden.

Marketing
Julian
de Block

Hi! Mijn naam is Julian en ik ben in 2019 het o2 team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketingteam. Hier werk ik aan de grafische vormgeving en het opzetten van nieuwe acties. Wat het werken bij o2Factoring leuk maakt is de gezelligheid op kantoor en de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen