o2Factoring: vooruit met dat geld

Over ons

o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

O2Factoring is in 2012 opgericht in Rotterdam. Dagelijks geven wij een antwoord op de vraag ‘’kan ik mijn factuur niet sneller uitbetaald krijgen?’’. Daarom betalen wij facturen binnen 24 uur uit. Wij nemen daarnaast het debiteurenbeheer en faillissementsrisico over, zodat jij zorgeloos kan ondernemen.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Binnen o2Factoring hanteren wij korte lijnen en kan je voor al je vragen bij je contactpersoon terecht. Onze klanten hebben het persoonlijk contact met o2Factoring met een 9 beoordeeld en hier zijn wij trots op!

Het team van o2 Factoring

Wouk Witte - O2Factoring
Louise Rook - O2Factoring
Igor Meijs - O2Factoring
Dominique van Maanen - O2Factoring
Pieter Rom Colthoff - O2Factoring
Chantal Tak
Werner de Nies - O2Factoring
Estelle Coolen - O2Factoring

Wouk Witte

Wouk Witte, aangenaam! Als één van de oprichters van o2Factoring heb ik ervaring aan beiden kanten van de tafel. Ik denk graag met ondernemers mee hoe factoring een oplossing kan bieden voor hun bedrijf. Dagelijks hou ik mij dan ook bezig met de commerciële kant van de onderneming.

Neem contact op

Louise Rook

Enthousiast, betrouwbaar en een echte aanpakker dat is waar ik voor sta! Ik ben Louise Rook, 24 jaar en woonachtig in Delft. Na mijn opleiding Bedrijfseconomie en een mooie wereldreis ben ik in 2015 begonnen bij o2Factoring als Assistent Controller. Ik ben verantwoordelijk voor zowel de maandelijkse en jaarlijkse financiële rapportages, verschillende audits, risicobeheersing en incasso/debiteurenbeheer. Naast deze werkzaamheden vind ik het leuk om onze klanten en prospects te helpen en te informeren over de mogelijkheden van factoring. Wellicht kan ik u ook ergens mee helpen, neem dan gerust contact met mij op.

Neem contact op

Igor Meijs

Mijn naam is Igor Meijs. Ik ben één van de oprichters van o2Factoring en hou me met veel verschillende zaken bezig. Met onze klanten sparren over hoe wij voor ze de best mogelijke factoringconstructie kunnen optuigen, blijft het mooiste wat er is. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.

Neem contact op

Dominique van Maanen

Ik ben Dominique, 27 jaar en woonachtig in het mooie Haarlem. In 2014 ben ik begonnen als afstudeerder bij o2Factoring, waarna ik de stap heb gemaakt naar het debiteurenbeheer om vervolgens door te stromen naar mijn huidige functie binnen de Marketing. Tijdens mijn studie Commerciële Economie is het vak marketing altijd favoriet geweest. Ik wist toen ook dat dit de branche is waar ik in wil doorgroeien. Binnen o2Factoring hou ik me dan ook bezig met hetgeen wat ik het liefste doe en dat maakt de afstand tussen Haarlem en Rotterdam ineens een stuk korter kan ik je vertellen! Dagelijks ben ik bezig met alle activiteiten rondom de marketing, zowel online als offline. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochtertje, vrienden en familie.

Neem contact op

Stefan Stassen

Goedendag, mijn naam is Stefan Stassen, woonachtig in het mooie Rotterdam en sinds november 2017 actief als accountmanager bij o2Factoring. Vanuit mijn bedrijfskundige opleiding houd ik mij bezig met verschillende taken bij o2Factoring, maar ligt de focus vooral op commerciële activiteiten. Buiten de kantooruren om kan ik mij altijd goed vermaken tijdens een (obstakel) hardloopwedstrijd of het zo snel mogelijk ontsnappen uit een escape room. Benieuwd of ik mogelijk iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op!

Neem contact op

Pieter Rom Colthoff

Mijn naam is Pieter Rom Colthoff 33 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik ben verantwoordelijk voor IT en Finance. Mijn belangrijkste doelstelling is het door ontwikkelen van o2Factoring om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken. Naast deze werkzaamheden zet ik mij graag commercieel in voor de organisatie, het fungeren als sparringpartner op financieringsgebied geeft veel drive en energie. In mijn vrijetijd ben ik actief als coach in de roeisport en sport ik zelf graag.

Neem contact op

Chantal Tak

Mijn naam is Chantal Tak, 36 jaar en ik woon in Dordrecht. Sinds juni 2017 werk ik met veel plezier op de afdeling administratie van o2Factoring. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de invoer van de facturen, het debiteurenbeheer en het verwerken van de betalingen. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat alle administratieve processen vlot en soepel verlopen. Daarnaast sta ik ook graag klanten te woord. Ik vind het leuk om u te helpen en eventuele problemen snel op te lossen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met me op! Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast geniet ik van fietsen, lezen en dansen.

Neem contact op

Werner de Nies

Ik ben Werner de Nies en 25 jaar oud. Ik werk sinds maart 2017 bij o2Factoring. Binnen o2Factoring houd ik me bezig met de commerciële kant van het bedrijf. Ik vind het een uitdaging om met iedere klant mee te denken en een passende factoringoplossing aan te bieden. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en geniet ik van een goede serie. Ook fitness ik graag in de sportschool.

Neem contact op

Estelle Coolen

Ik ben Estelle, 25 jaar, oorspronkelijk uit Maastricht maar momenteel woonachtig in Den Haag. Na mijn studie International Business, specialisatie Finance, op het HBO ben ik in augustus 2016 ik het team van o2Factoring komen versterken als administratief medewerkster. Ik ben vooral verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, het verwerken van betalingen en andere dagelijkse administratieve taken. Door mijn studie beheers ik verschillende talen; Nederlands, Engels, Duits en Frans en heb ik de feeling snel een vreemde taal onder de knie te krijgen. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en houd ik erg van koken en bakken.

Neem contact op

Ontdek hoe o2 Factoring werkt

Wij sturen je een e-mail met extra informatie over onze dienstverlening.