Factoringovereenkomst

o2Factoring: Vooruit met dat geld

Offerte aanvragen
Facturen binnen 24 uur betaald

Op het moment dat je een factoringovereenkomst afsluit worden jouw facturen binnen 24 uur uitbetaald. Want niemand wacht graag op de betalingstermijnen van facturen. Onze dienstverlening is eenvoudig, direct en duidelijk. Jij bepaalt of je één factuur, één of meerdere debiteuren of je gehele omzet bij ons neerlegt. De kosten betaal je per factuur, zodat jij ons kan inschakelen wanneer jij het nodig vindt.

Door een factoringovereenkomst af te sluiten profiteer je daarnaast van de volgende voordelen. Het debiteurenbeheer van de ingestuurde facturen nemen wij over. Dit biedt het voordeel dat je tijd over houdt om te besteden aan het ondernemen zelf en je behoudt een commerciële klantrelatie.

Daarnaast dekken wij het faillissementsrisico voor je af. Wij beperken het ondernemersrisico en zo geven wij je ademruimte om je te focussen op het ondernemen zelf. Wij zien factoring als zuurstof voor MKB & ZZP.

Een factoringovereenkomst sluit je bij o2 Factoring. Vooruit met dat geld!

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen
vergadering tussen collega's

De 5 belangrijkste voordelen:

1. Wij betalen direct je facturen.
2. Uitbesteding debiteurenbeheer.
3. Geen faillissementsrisico meer.
4. Geen minimale omzeteisen.
5. Mogelijk vanaf één factuur!
Meer informatie
Pinpas icoon

Zo werkt het

Wij betalen facturen gebaseerd op afgeronde prestaties of diensten binnen 24 uur uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteur(en). Verbeter je cashflow en financier je onderneming zonder schuld aan te gaan.

Meer
Geldzak icoon

Dit kost het

De kosten worden berekend door een percentage van het factuurbedrag. Wij bieden factoring aan vanaf 1,5%.

Meer
Factoring icoon

Probeer ons

Jij bepaalt welke facturen je direct uitbetaald wilt hebben. Doordat onze contracten direct op te zeggen zijn is het mogelijk om onze dienstverlening éénmalig uit te proberen.

Probeer het eens met één factuur

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen