Wachten op de
nieuwste muziek
is niet meer
van deze tijd.
60 dagen op je
geld ook niet.
Offerte aanvragen
o2Factoring
betaalt je facturen
binnen 24 uur uit.

Factoringovereenkomst

Op het moment dat je een factoringovereenkomst afsluit worden jouw facturen binnen 24 uur uitbetaald. Want niemand wacht graag op de betalingstermijnen van facturen. Onze dienstverlening is eenvoudig, direct en duidelijk. Jij bepaalt of je één factuur, één of meerdere debiteuren of je gehele omzet bij ons neerlegt. De kosten betaal je per factuur, zodat jij ons kan inschakelen wanneer jij het nodig vindt.

Door een factoringovereenkomst af te sluiten profiteer je daarnaast van de volgende voordelen. Het debiteurenbeheer van de ingestuurde facturen nemen wij over. Dit biedt het voordeel dat je tijd over houdt om te besteden aan het ondernemen zelf en je behoudt een commerciële klantrelatie.

Daarnaast dekken wij het faillissementsrisico voor je af. Wij beperken het ondernemersrisico en zo geven wij je ademruimte om je te focussen op het ondernemen zelf. Wij zien factoring als zuurstof voor MKB & ZZP.

Een factoringovereenkomst sluit je bij o2 Factoring. Vooruit met dat geld!

Zo werkt het

Wij betalen facturen gebaseerd op afgeronde prestaties of diensten binnen 24 uur uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteur(en). Verbeter je cashflow en financier je onderneming zonder schuld aan te gaan.

Meer

Dit kost het

De kosten worden berekend door een percentage van het factuurbedrag. Wij bieden factoring aan vanaf 1,5%.

Meer

Probeer ons

Jij bepaalt welke facturen je direct uitbetaald wilt hebben. Doordat onze contracten direct op te zeggen zijn is het mogelijk om onze dienstverlening éénmalig uit te proberen.

Probeer het eens met één factuur

Ontdek hoe o2 Factoring werkt

Wij sturen je een e-mail met extra informatie over onze dienstverlening.


Professionals die jou niet laten wachten

Bedankt voor je aanvraag.

Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
Waarom wil je gebruik maken van factoring?