Veelgestelde vragen

o2Factoring vooruit met dat geld

Heb je een vraag? Kijk dan eens hieronder bij de veelgestelde vragen, oftewel de FAQ. Twijfel je of kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact op met ons.  We helpen je graag verder!

Offerte aanvragen Meer informatie
Facturen binnen 24 uur betaald
Nemen jullie ook facturen van particulieren in behandeling?
Nee, wij nemen geen facturen van particulieren in behandeling.
Wat gebeurt er als mijn klant failliet gaat?
Wij nemen het faillissementsrisico voor 90% van je over. Dit betekent dat wij 90% van het factuurbedrag exclusief BTW uitkeren op het moment dat de klant failliet gaat. Zelf behoud je een restrisico van 10% van het factuurbedrag.
Mijn factuur heeft als status “verifiëren”, wat betekent dat?
Op basis van een steekproef controleren wij facturen die bij ons zijn binnengekomen. Als een ingestuurde factuur in de steekproef terecht komt, krijgt deze als status “verifiëren”. Een van onze medewerkers neemt in dat geval contact op met de opdrachtgever om te verifiëren of de betreffende factuur in goede orde is ontvangen. Zodra dit is gebeurd kan de factuur worden overgemaakt.
Kan ik de status van een ingestuurde factuur zien?
Elke klant heeft een eigen inlogomgeving. Hier is van elke ingestuurde factuur de status terug te vinden. Ook van facturen die zijn ingestuurd, maar nog niet uitbetaald, zie je het verwachte betaalmoment.
Binnen hoeveel dagen wordt mijn factuur overgemaakt?
Wij betalen facturen binnen 24 uur uit. Vaak gebeurt dit veel sneller, in sommige gevallen zelfs binnen een paar uur.

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen