4.5/5 uit 64 reviews

De meest gestelde vragen over factoring

Heb je een vraag? Kijk dan eens hieronder bij de veelgestelde vragen, oftewel de FAQ. Twijfel je of kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder!

Betalingen
Hoe snel betalen jullie mijn factuur?

Wij betalen je factuur binnen 24 uur na goedkeuring uit. In 70% van de gevallen betalen wij facturen zelfs binnen 2 uur uit! Op werkdagen betalen wij om meerdere keren per dag uit tot 15.00.

Spoedboeking:

Wil je na 15.00 een factuur uitbetaald krijgen dan kan dit via een spoedbetaling (dit kost 39,- euro excl. btw) welke om 16:30 wordt uitbetaald.

+ Vertel mij meer%}
Kan ik mijn eigen factuur lay-out blijven gebruiken?

Ja, dat kan zeker. Je gebruikt je eigen factuur lay-out en eigen huisstijl. Het enige wat je wijzigt is het rekeningnummer.

Waar kan ik de status van ingestuurde facturen inzien?

In jouw persoonlijke factoringportaal vind je de status van alle ingestuurde facturen terug. Klik hier om in te loggen

Ben je je wachtwoord vergeten, stuur dan een mail naar info@o2factoring.nl

Mijn factuur wordt gecontroleerd, wat houdt dat in?

Op basis van een verificatie controleren wij de facturen die bij ons worden ingediend. Eén van onze financiële medewerkers neemt dan contact op met jouw debiteur om te verifiëren of de desbetreffende factuur in goede orde is ontvangen. Zodra deze steekproef is afgerond wordt de factuur uitbetaald.

Hoe dien ik mijn eerste factuur in?

We hebben een handige instructievideo gemaakt. In de video doorlopen we het proces van een opdrachtgever aanmelden tot het indienen van je eerste factuur. Deze kan je terugvinden in het portaal. Je vindt de video in het menu linksboven onder het kopje instructievideo.

+ Vertel mij meer%}

Jouw accountmanager helpt je verder met al je vragen

Bij o2Factoring hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Binnen ons bedrijf hanteren wij korte lijnen en kun je voor al je vragen bij je accountmanager terecht. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen.