4.5/5 uit 64 reviews

De meest gestelde vragen over factoring

Heb je een vraag? Kijk dan eens hieronder bij de veelgestelde vragen, oftewel de FAQ. Twijfel je of kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder!

Kosten
Wat kost factoring bij o2Factoring?

De kosten van factoring worden bepaald door een aantal uiteenlopende factoren waardoor iedere situatie uniek is. Over het algemeen verschilt het percentage dat je moet afstaan tussen de 1,5 tot 4%. Neem een kijkje op onze kosten pagina voor een gedetailleerd overzicht van de factoren die je prijs beïnvloeden.

Kostenindicatie voor jouw onderneming:

Wij maken een persoonlijke offerte voor je. Voor een indicatie van de kosten gespecificeerd op jouw onderneming kun je hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

+ Vertel mij meer%}
Betaal ik extra om een kredietverzekering af te sluiten?

Bij o2Factoring betaal je enkel de factorfee. Daar zit het debiteurenbeheer en de kredietverzekering bij ingegrepen. Er worden dus geen extra kosten in rekening gebracht voor het afsluiten van de kredietverzekering!

Wat kost het om mijn debiteurenbeheer uit te besteden?

Bij o2Factoring is het debiteurenbeheer van alle ingediende facturen inbegrepen in onze dienstverlening. Er zijn dus geen kosten gebonden aan het uitbesteden van je debiteurenbeheer. Jij ontvangt je facturen direct op je rekening gestort en o2Factoring regelt de rest.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Er zijn drie belangrijke factoren die de factorfee bepalen:

- De hoogte van jouw omzet

- Kredietwaardigheid van de opdrachtgever

- De betalingstermijn van de opdrachtgever

Jouw accountmanager helpt je verder met al je vragen

Bij o2Factoring hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Binnen ons bedrijf hanteren wij korte lijnen en kun je voor al je vragen bij je accountmanager terecht. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen.