Voorfinanciering van facturen

o2Factoring: Vooruit met dat geld

Als klant van o2 Factoring kun je gemakkelijk je factuur insturen en hierna regelt o2 Factoring de rest om de voorfinanciering van jouw factuur te regelen

Offerte aanvragen
Facturen binnen 24 uur betaald

Bedrijven kunnen in de financiële problemen komen door (te) laat betaalde facturen. Zo kan een hoog uitstaand debiteurensaldo de groei van bedrijven remmen en een financiële spagaat veroorzaken. De voorfinanciering van facturen biedt een oplossing. Facturen voorfinancieren bij o2 Factoring betekent, ongeacht de betalingstermijn van debiteuren, binnen 24 uur toegang tot liquide middelen.

De belangrijkste voorwaarde om gebruik te kunnen maken van een voorfinanciering bij o2 Factoring is een positieve beoordeling van de kredietwaardigheid van debiteuren. Hierdoor is factoring ook voor startende onderneming een zeer geschikte financieringsvorm. Er wordt immers niet gekeken naar een geschiedenis van de financiële situatie van de aanvrager.

Facturen voorfinancieren is simpel

Als klant van o2 Factoring kun je gemakkelijk je factuur insturen en hierna regelt o2 Factoring de rest om de voorfinanciering van jouw factuur te regelen. De factuur wordt verstuurd naar de opdrachtgever en mocht een factuur te laat betaald worden verzorgt o2 Factoring het debiteurenbeheer. Ook het faillissementsrisico is verzekerd. Binnen de factoringportal hebben klanten van o2 Factoring inzicht in de voorfinanciering van facturen en daarnaast kunnen facturen ook gemakkelijk worden ingediend.

De voordelen van voorfinanciering

Er zijn al wat voordelen voorbij gekomen. De betaling binnen 24 uur, de overname van het debiteurenbeheer en de verzekering van het faillissementsrisico. Maar er zijn meer voordelen te benoemen. Zo hanteert o2 Factoring een flexibele dienstverlening. Dit betekent dat klanten zelf bepalen welke facturen ze via voorfinanciering laten verlopen en welke niet. Ook de contracten zijn op flexibele basis. Dit betekent dat het bij o2 Factoring zelfs mogelijk is om de dienst eens uit te proberen met 1 factuur.

O2 Factoring

Er zijn meerdere aanbieders van factoring in de markt te vinden. O2 Factoring onderscheidt zich in de markt door het persoonlijke contact en de flexibele samenwerkingsbasis. Op het moment dat je op zoek gaat naar een factoringmaatschappij is het goed om in je achterhoofd te houden dat alle aanbieders verschillende voorwaarden hanteren. Zo is het bijvoorbeeld niet vanzelfsprekend dat er een overname is van het debiteurenbeheer of dat het faillissementsrisico verzekerd is, zoals bij o2 Factoring wel het geval is.

Wil je weten wat de huidige klanten van o2 Factoring vinden? Lees hier de klant reviews.

 

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen