Vooruit met dat geld

Wacht jij op de uitbetaling van je facturen? Door gebruik te maken van factoring kan je vooruit met dat geld, want wij betalen facturen binnen 24 uur uit. Onze dienstverlening is simpel en duidelijk, waarbij jij zelf bepaalt of je één factuur of meerdere facturen bij ons neerlegt. Het is zelfs mogelijk je gehele omzet bij ons onder te brengen.

De kosten rekenen we per factuur, waardoor jij ons in kan zetten wanneer jij dat wilt. Wij monitoren de status van de ingediende facturen en waar nodig nemen wij het debiteurenbeheer van je over. Het risico op faillissement verzekeren wij daarnaast voor je, zodat jij de ademruimte hebt om je te focussen op het ondernemen. Wij van o2 zien factoring als zuurstof voor het MKB & de ZZP’er!

Zo werkt het

Wij betalen facturen gebaseerd op afgeronde prestaties of diensten binnen 24 uur uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteur(en).

Meer

Dit kost het

De kosten worden berekend door een percentage van het factuurbedrag. Wij maken onze dienstverlening mogelijk vanaf 1,5%.

Meer

Probeer ons

Jij bepaalt welke facturen je direct uitbetaald wilt hebben. Doordat onze contracten direct op te zeggen zijn is het mogelijk om onze dienstverlening éénmalig uit te proberen.

Probeer het eens met één factuur

Ontdek hoe o2 Factoring werkt

Wij sturen je een e-mail met extra informatie over onze dienstverlening.


Professionals die jou niet laten wachten