Geplaatst op: 11 september 2019

Gemak door gebruik te maken van factoring

Vooruit met dat geld

O2Factoring is opgericht met een belangrijk doel: zorgen dat MKB’er en ZZP’ers niet langer wachten op geld waar ze recht op hebben. Want geld waar je op moet wachten is geen geld. Wachten haalt de vaart uit je business en voorkomt dat je kansen kunt pakken. In dit artikel gaan we dieper in op gemak door gebruik te maken van factoring.

Zuurstof voor je onderneming

Factoring geeft je onderneming op vele manieren lucht. Misschien heb je er al eens mee te maken gehad en weet je dat je met factoring sneller je geld krijgt. Maar er zijn meer voordelen. En die voordelen wegen ruimschoots op tegen de kosten van factoring. Wij laten je graag zien hoe o2Factoring jou helpt om sneller, leuker en met meer rust te ondernemen.

Gemak dankzij factoring: wij beheren je debiteur(en)

Gemak door gebruik te maken van factoring. Als jij ons inschakelt, mail je jouw factuur naar je klant. Je zet ons in de CC en vanaf dat moment is het niet meer jouw probleem. Jij hoeft zelf niet meer in de gaten te houden of de klant wel betaalt en je hoeft er niet meer achteraan te gaan als dat niet gebeurt. Want wij regelen alles. Dat doen we altijd netjes en met respect voor de relatie die jij met je klant hebt. Want wij snappen dat je die koestert en dat wij jou vertegenwoordigen. Wil je meekijken? Dat kan. In je persoonlijke factoringportal zie je precies wat de status van jouw facturen en debiteuren is.

Snelheid: al binnen 24 uur betaald

Binnen 24 uur betalen wij het grootste deel van je factuur. Hoeveel dat is, ligt aan de afspraken die we maken. Als je ons inschakelt nemen we altijd persoonlijk contact met je op en maken we heldere afspraken. Het laatste deel krijg je zodra je klant de factuur betaald heeft. Natuurlijk kost onze dienst geld. Je betaalt ons tussen de 1 en 4 % van het factuurbedrag. Wij houden dat automatisch in, zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. De precieze hoogte van het percentage hangt af van een aantal factoren, zoals de hoogte van de factuur en de betalingstermijn die je met je opdrachtgever hebt afgesproken.

Gemoedsrust: wij nemen alle risico van je over

Vaak gaat het goed. Dan betaalt de klant netjes en op tijd. Maar het kan ook misgaan. Nog steeds gaat er met enige regelmaat een bedrijf failliet. Als jij dan nog geld tegoed hebt, sta je vrijwel zeker met lege handen. O2Factoring neemt het risico op een faillissement over. Jij hebt je geld al snel gekregen en als je klant dan toch niet kan betalen, heb jij daar geen last van.

Cashflow: je houdt de vaart in je onderneming

Met o2Factoring heb je je geld binnen 24 uur. Zodat je door kan met je onderneming. Om mensen in te huren of de broodnodige investeringen te doen. Zonder dat je bij een bank aan moet kloppen om je vervolgens door allerlei formulieren en telefoontjes heen te worstelen. Bovendien zit je aan o2Factoring niet vast. En dat is bij een bank wel anders.

Helder: duidelijkheid over kosten en mogelijkheden

Natuurlijk betaal je iets voor onze diensten. We zijn ten slotte een onderneming. Gemiddeld betalen MKB’ers en ZZP’ers tussen de 1 en 4% van het factuurbedrag voor onze diensten. Welk bedrag je binnen 24 uur krijgt hangt af van een aantal zaken. Zoals de betrouwbaarheid van je klant en het aantal facturen dat je bij ons neer gaat leggen. Je zult begrijpen dat hoe meer zaken je met ons doet, hoe voordeliger het wordt. Wij kiezen voor maatwerk per klant, dus bel of mail ons als je precies wilt weten hoe het in jouw geval gaat werken.

Gemak door gebruik te maken van factoring

Vrijheid: o2Factoring is vrijblijvend. Je weet pas echt wat een product of dienst waard is, als je het geprobeerd hebt. Daarom kun je o2Factoring altijd compleet vrijblijvend een keer proberen. Met 1 factuur. Of 2. Jij beslist. Ook daarna zit je nergens aan vast, want wij doen niet aan langlopende contracten of afnameverplichtingen. Klinkt als een goed plan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 010 3073146.

Vragen?

Voor ons is het dagelijkse kost. Voor jou is het misschien wel helemaal nieuw. Dus heb je vragen? Dan hebben wij antwoorden. Bel ons: 010 3073146. Of stuur een mail: info@o2factoring.nl.

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen