Factormaatschappij gezocht?

Ben je het zat om 30 tot 60 dagen te moeten wachten op je geld? Wil jij je cashflow vergroten en je geen zorgen meer maken om wanbetalers? Dan is een factormaatschappij wellicht iets voor jou. Een factormaatschappij betaalt jouw facturen binnen 24 uur uit, voor een klein percentage van het factuurbedrag. Ook wordt het debiteurenbeheer en het faillissement risico overgenomen.

Een factormaatschappij in Nederland

O2Factoring is een factormaatschappij in Nederland. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar bedienen MKB-bedrijven en zelfstandigen door het hele land. Klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je even sparren over jouw facturen? Onze accountmanagers staan graag voor je klaar om je te helpen je met al je vraagstukken. Onze factormaatschappij wordt hoog gewaardeerd op klantcontact. Iets waar we erg trots op zijn!

Het team van o2Factoring

1. Voordelige factoring tarieven

Voor slechts een klein percentage van het factuurbedrag kun je je factuur laten voorfinancieren. De hoogte van het percentage is afhankelijk van verschillende factoren zoals de betalingstermijn van je opdrachtgever en de hoogte van de omzet die we gaan financieren.

2. Snel online geregeld

Via onze online portal kun je heel gemakkelijk en snel je facturen uploaden. Binnen deze online omgeving kun je altijd de status van jouw facturen inzien.

3. Betaal enkel wat je gebruikt

Met factoring bepaal je zelf welke facturen je wel en niet via ons wil laten voorfinancieren. Je betaalt alleen voor de facturen die je via ons indient.

Voordelen factormaatschappij

1. Direct meer werkkapitaal

Je facturen worden binnen 24 uur uitbetaald. Je hebt dus direct meer werkkapitaal tot je beschikking. Dit bevordert de groei van jouw onderneming.

2. Bespaar tijd en geld

Naast het uitbetalen van je facturen nemen wij ook het debiteurenbeheer over. Door onze strakke werkwijze proberen wij de betaling zo snel mogelijk te innen. Wij houden hierbij uiteraard rekening met jouw wensen hierin.

3. Jouw risico’s zijn gedekt

De facturen die je bij o2Factoring indient zijn verzekerd tegen het risico op faillissement. Dit betekent dat je facturen gegarandeerd worden uitbetaald, zelfs bij een faillissement van je klant.

Waar wacht je nog op? Vooruit met dat geld!

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.
Ik wil zorgeloos ondernemen