Veelgestelde vragen

o2Factoring vooruit met dat geld

Heb je een vraag? Kijk dan eens hieronder bij de veelgestelde vragen, oftewel de FAQ. Twijfel je of kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact op met ons.  We helpen je graag verder!

Offerte aanvragen Meer informatie
Facturen binnen 24 uur betaald
Controleren jullie de kredietwaardigheid van mijn klant(en)?
Ja, voordat wij facturen aan je kunnen factoren controleren wij eerst de kredietwaardigheid van je klant. De klant merkt hier overigens niks van.
Moet ik altijd mijn gehele omzet bij jullie onderbrengen?
Nee, je mag zelf kiezen welke facturen je bij ons ter factoring onderbrengt. Dit betekent dat je het ook eenmalig met een factuur kunt proberen.
Nemen jullie ook mijn debiteurenbeheer over?
O2Factoring neemt naast de betalingstermijn ook het debiteurenbeheer over. Dit betekent dat je daar niet langer omkijken naar hebt. Wij bieden een overzicht van de status van jouw facturen via een persoonlijke inlogpagina. Hierdoor heb je 24/7 inzage in jouw facturen.
Wat kost factoring?
De kosten van factoring worden bepaald door meerdere factoren en iedere situatie is uniek. Een standaard offerte bestaat niet bij ons. Voor een indicatie van de kosten gespecificeerd op jouw situatie kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons ervaren team helpt je graag verder.

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen