Geplaatst op: 10 mei 2017

Financiering zonder een langlopend contract?

Ben jij op zoek naar een vorm van financiering voor je onderneming? Een financiering zonder een langlopend contract? Dan zijn er hoogstwaarschijnlijk enkele criteria waar je tijdens je zoektocht rekening mee houdt. Een van de punten waar je rekening mee moet houden is de duur van het contract.

Ben jij een ondernemer die flexibiliteit belangrijk vind? Dan biedt o2Factoring wellicht een oplossing voor jou. O2Factoring is een factoring organisatie. Waar jij normaliter op de betalingstermijnen van debiteuren moet wachten om de cashflow op gang te houden zorgt o2Factoring dat jij direct beschikking hebt over deze factuurbedragen. Dit zorgt ervoor dat je direct nieuwe investeringen kan maken of personeel kan uitbetalen.

Voordelen van een flexibel factoringcontract

O2Factoring is opgezet door drie ondernemers. Ondernemers die begrijpen hoe belangrijk een flexibel contract kan zijn tijdens het aanvragen van financiering. Hieronder een paar voordelen van een flexibele factoringovereenkomst:

 • Je kan het gebruiken in periode dat jij het nodig hebt. Als voorbeeld kan je denken aan de BTW aangifte. Dit is vaak een tijd waarin je als ondernemer beschikking wilt hebben over de factuurbedragen die op dat moment nog ‘’vast zitten’’ in betalingstermijnen.
 • Factoring is een goede vorm van financiering om te gebruiken voor de groei van je bedrijf. Nadat factoring je bedrijf een eindje op weg heeft geholpen kan je de touwtjes weer in eigen handen nemen.
 • Een flexibel contract houdt ook in dat jij zelf bepaald welke facturen je onderbrengt bij o2Factoring. Dit in tegenstelling tot traditionele factoring, waarbij je jouw gehele debiteurenportfolio uit handen moet geven. Dit betekent dat als jij enkel één debiteur wilt onderbrengen bij factoring dit bij o2Factoring ook een mogelijkheid is.
 • Als laatste; het bied je de mogelijkheid het eens uit te proberen. Probeer het eens met één factuur uit om te kijken hoe het bevalt. Je zit immers nergens aan vast!

O2Factoring biedt financiering zonder een langlopend contract. Meer informatie ontvangen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

  Bedankt voor je aanvraag.

  Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

  Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
  Waarom wil je gebruik maken van factoring?
  Ik wil zorgeloos ondernemen