De ideale factoring oplossing voor ondernemers in de IT

o2Factoring: Vooruit met dat geld

Voor MKB Voor ZZP
Facturen binnen 24 uur betaald

Aanhoudend economisch herstel, toenemende koopkracht én de toenemende bedrijfsinvesteringen van bedrijven in innovatieve IT oplossingen. Dit zorgt ervoor dat de groei binnen de IT branche stijgende is. Als IT ondernemer een gunstig vooruitzicht, want dit betekent veel nieuwe kansen voor nieuwe opdrachten en mogelijkheden om je onderneming verder te laten groeien. In de IT branche is de concurrentie fel en staan de marges onder druk. Door de zware concurrentie, krappe marges en een gemiddeld betalingstermijn van 60 dagen binnen de IT branche kan het financieren van groei een uitdaging vormen.

Laat je facturen binnen 24 uur uitbetalen en wacht niet langer op de uitbetaling van facturen. Jij bepaalt welke facturen je aan ons overdraagt. De kosten die wij in rekening brengen worden berekend per factuur. Hierdoor maken wij IT factoring op afroep beschikbaar.

Wij bieden IT ondernemers ademruimte om te focussen op het ondernemen zelf. Wij zien IT factoring als zuurstof voor MKB & ZZP IT’ers!

Probeer ons uit

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

Offerte aanvragen
nieuwe opdrachten binnenhalen

IT factoring biedt de volgende voordelen

1. Direct je facturen betaald
2. Uitbesteding debiteurenbeheer
3. Geen faillissementsrisico
4. Geen minimale omzeteisen
5. Mogelijk vanaf één factuur!
Meer informatie
Pinpas icoon

IT factoring werkt zo

Facturen die op basis van afgeronde prestaties of diensten opgesteld zijn betalen wij binnen 24 uur uit. Hierdoor hoef jij niet te wachten op de betalingstermijn van je klant(en).

Meer
Geldzak icoon

En kost dit

De kosten van factoring worden per factuur berekend door een percentage van het factuurbedrag. Wij maken factoring mogelijk vanaf 1,5%.

Meer
Factoring icoon

Probeer het

Omdat jij bepaalt welke factuur of facturen je overdraagt kan je onze dienstverlening ook eens uitproberen met één factuur.

Probeer het eens met één factuur

Geschreven door: Julian de Block
Marketing Julian
Ik ben in 2019 het o2factoring team komen versterken als Junior Accountmanager. Na een jaar de sales kant van het bedrijf te hebben ervaren ben ik langzamerhand overgestapt naar het marketing team. Hier werk ik aan nieuwe acties en het verbeteren van de interne processen. Ook schrijf ik hier een daar een artikel of blog over van alles wat met factoring te maken heeft.

Probeer ons uit met één factuur!

En krijg binnen 24 uur uitbetaald

    Bedankt voor je aanvraag.

    Zou je deze twee vragen nog even willen invullen?

    Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
    Waarom wil je gebruik maken van factoring?
    Ik wil zorgeloos ondernemen